“IT AIN'T WHAT THEY CALL YOU, IT'S WHAT YOU ANSWER TO.”
Ühes mu lemmikblogis on juttu valimistest ja valimiskompassidest. Et kas küsimustele raske või kerge vastata, kas tulemus teeb vastajale asja selgeks või ajab segasemaks. Nagu ikka, valitses arvamuste paljusus. Ühed leidsid küsimustiku olevat adekvaatse, vajuta vaid nuppu, teised kurtsid, kuidas nii mitmetimõistetavaid pärimisi saab üldse esitada. Mulle isiklikult tundus Postimehe Hääleandja küll väga selgestimõistetav, ning tulemus sai igati ootuspärane. Sildil, mis mulle vastuste põhjal kaela riputati, seisab „VASAKLIBERAAL“.
Eestis ma seekord valida ei kavatse. Põhjusel, et pole end Maarjamaa poliitilise maastiku iseärasuste ning värskemate  trendidega piisavalt kursis hoidnud. Küll aga loodan, et järgmiste USA valimiste ajal on mul juba kohalik kodakondsus käes, saan sõna sekka öelda ses hullumajas.
(Fotod tehtud kusagil Kauai dzhunglis, kuhu poliitikal ja poliitikutel asja pole.) 
February 1/2019
“In philosophy seminars, the choice is usually between good and evil. In the real world, however, the choice is often between a bad guy and a worse guy.”― Dinesh D'Souza, Letters to a Young Conservative