Kõigile, kes kutsutud seda blogi lugema-
Laupäeval, 5.novembril
Taas PIDU KREEGI TÄNAVAL!!!
Taas Mehhiko pajaroog!

Igaühel palun kaasa võtta ÜMBRIK (võib pere peale üks olla).
Ei, ümbriku sees EI TOHI olla raha!! :)
Ümbrikkusse paluks panna väike, kuid hindamatu asi - midagi, mis iseloomustaks kinkijat või Eestit. NB! Ei või olla kaubandusliku väärtusega!
Ümbriku peale kirjutage palun kinkija nimi - siis me saame ka koos Pauliga avamise protseduuri läbi teha, seal teispool ookeani. Tänud ette!

UKSED LAHTI alates 6:00 PM
Kaasavõetud veinist ka muidugi ära ei ütle:)
Kohtume!!!
RSVP
Neljapäev, 20 oktoober -
WE FINALLY MADE IT!!!


Tagasi viisa-intervjuult! Minu ja Pauli case'i puhul tundus see küll puhas formaalsus, eks eeltöö oli neil (ja meil, esitatud dokumendi-virnu mõtlen ) kõik enne ära tehtud. Saatkonda sisenesin 10:00 ja 10:40 olin juba tagasi tänaval - ja äkitsi tuli päike ka välja!! (kogu hommikupoolik oli paksult pilves olnud)

Konsul esitas vaid paar küsimust - "Tell me few words about your fiancee? does he have kids? do you? when and how will you travel? oh, with a dog? that's the biggest paper work isn't it! - whats your fiancee's job? - oh, a rocket engineer? my 3 year old son would love that. "
Seejärel klõbistas kena noorproua mõnda aega arvutis ning võttis asja kokku: "Everything looks OK from my side, welcome to the United States, have a very happy marriage and enjoy your new life!"
We most definitely shall!!!!

Viisa saan kätte paari päeva pärast.
Lendame Yarkoga 10. novembril
Lahkumispeo täpsem info peagi siinsamas (kuupäev on 5.nov, tehke õhtu vabaks palun:)

14. oktoober 2011. Peale ligi kaheksat (8!) lahus oldud kuud on meid Pauliga viimaks lastud finishijoont ületama - tuleval nädalal olen kutsutud USA Tallinna saatkonda viisavestlusele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lõpuspurt!!!
Teade USA Tallinna saatkonnast - Epu ja Pauli case on kohale jõudnud. Nüüd vaja täita ankeedid DS156, DS156K, DS2030 pluss veel paarkümmend tõendit, kinnitust, üle-ja läbivaatust, järjekordne kümnis paarisaja euro näol - ja siis intervjuule, juhhei! Yehaa I mean.
:)