"LÕPUKS OMETI"-
- nende sõnadega algas üks tänastest Postimehe pealkirjadest. Mul lõid silmad särama, et nüüd saab head uudist lugeda. Näiteks „Lõpuks ometi ehitatakse kogu Tallinn-Tartu maantee neljarealiseks“. Või midagi sarnast. Aga kus sa sellega. Täies ilus kõlas pealkiri nii: Lõpuks ometi: Kentucky Fried Chicken avab suve hakul Eestis restorani. ????????? Et täiuslikust õnnest Maarjamaal oligi veel ainult järjekordne USA kiirtoidukett puudu? Issand, sa näed ja ei mürista.

UPDATE: ja palun, palun, PALUN ärge nimetage kiirsööklat restoraniks. Kui mul millestki USAs villand on, siis nimelt sellest, kuidas siin McDonaldseid jms restoranideks kutsutakse. Kriibib koledasti kõrva. Restoranis, kulla inimesed, on teenindajad, laudlinad, klaasist klaasid ja metallist söögiriistad. Plastkandik pabernõude ja lahtirebitavate kastmepakikestega - see EI OLE restoran.

------------

"KFC, also known as Kentucky Fried Chicken, is an American fast food restaurant chain that specializes in fried chicken. Headquartered in Louisville, Kentucky, it is the world's second-largest restaurant chain (as measured by sales) after McDonald's, with almost 20,000 locations globally in 123 countries and territories as of December 2015."
KFC - Controversies and criticism
February 14/2019 
Image: Internet
"If your idea of a 7 course meal is a bucket of KFC and a sixpack, you might be a redneck." ―Jeff Foxworthy