Rodeo!!! Väga intensiivne kogemus! Kõik just nii nagu filmides nähtud. Esimene võrdlus mis mul pähe tuli oli - uskuge või mitte- saksa lambakoerte MMid. Täpselt samasugune egode paraad:) No, mitte halvas mõttes. Koerajuhtide ja kauboide ja bullriderite egosid pean silmas; ja üleüldse kogu atmosfääri.
Jäime mõned minutid hiljaks, tribüün oli tuubil täis juba, Paul pani ette proffide kombel eraldusaial istuda. Peale mõningast abitut kõõlumist sain nipi kätte (vt. kolmandat pilti). Tagumik tuleb üle põiklati 'riputada' ja reitele toetudes pisut ettepoole kummarduda. Nii pole vaja reelingust kinni hoida, sai piltegi tehtud.
Muide. Rodeol ei müüdud alkoholi. Muudab õhkonna vägagi nauditavaks, erinevalt mitmetest Eesti üritustest. Eks mõnigi pealtvaataja kaasavõetud põuepudelist kuukas, kindel see (sissepääsul läbi ei otsitud), aga tolles rahvamassis ei näinud ma ühtegi purjus inimest.
Mõned fotod lisaks:
ps. Enne rodeole sõitu kogunesime meie pool lunch'iks, Paul tegi süüa. Sõprade lady'd saabusid lisapaari kauboisaabaste ja kübaraga minu tarvis, väga armas üllatus:)