Eputan



Nonii, mul tuleb nüüd koostada nimekiri noortest sugulastest, kes kallimaga koos elavad, aga ametlikult paari pandud ei ole. Ja neid (või nende vanemaid) veenda sellise kooselu jumalavallatuses ning koheste suurte pulmade vajalikkuses. Mkmm, ma ei ole moraalimajakaks hakanud. Põhjus on hoopiski egoistlikum ja pragmaatilisem. Mulle nimelt jäi sekkaris ette kleit, imeline, tuttuus, seitse dollarit, peen rätsepatöö, lina+siid+miskit väheke venivat, et veatult istuks, absoluutne suvepulma kleit, vaadake ise.

Paanikas olen kah natuke. Sest – kulmud. Olen küll teadlik, et Euroopa trendikam naissugu pöörab juba ammuaega oma kulmudele erilist tähelepanu, aga täna lugesin ühest blogist, et blogiomanik, selline võluvalt boheemlik, keda ma säärases peenes tuunimises kahtlustadagi ei osanud, käib, kujutage ette, regulaarselt kulmutehniku juures. No vot ja nüüd olengi paanikas. Äkki ei lasta minusugust eurotsooni sissegi? Igaks juhuks võtan musta markeri kaasa. Kui muud üle ei jää, joonistab Paul mulle enne passikontrolli läbimist moekad kulmud pähe.

Ega täna tegelikult pikalt heietamist polegi. Lennuk ootab. Lähen varbaküüsi lakkima ja kohvrilukke kinni tõmbama. Pidage end siis korralikult üleval need paar nädalat, mil mind pole siin blogis teil silma peal hoidmas. Over and out.
June 29/2019
"I like some pants; I just don't like jeans very much. Dresses are so much easier because I don't have to think very hard." ― Busy Philipps