TEISIPÄEVAL ALGAS KEVAD! Lillikene tähistas pööripäeva all kanjonis jääkülmas ojavees sumamisega, pärast kuivatas end kuuma päikese käes.

Muuseas, Lilli viienädalasest boardingust kasvataja Shelby juures niipalju, et kokkuvõtlikult ning  kergendunult võib öelda, et ei anna möödunud suvega võrreldagi. Ses mõttes, et seekord läks kõik algusest peale väga kenasti. Eks Lillikene on nüüd juba täiskasvanud kah, enesekindel. Sellest, kuidas ta rõõmsalt hoiukodusse maha jäi, kirjutasin siin. Sellest, kuidas möödunud suvel käitus, kui talle Kauailt tagasi tulles järele läksin, saab lugeda siit.  Nüüd oli ka koju tagasitulek positiivselt teistmoodi. Lillil tundus süsteem juba selge olema – OK, kasvatajaga oli tore, aga aeg taas normaalse elu juurde pöörduda. Koduukse ees autost välja hüpanud, vaatas ta oma valdused kiiresti, kuid põhjalikult üle, seejärel räntsatas külili õuekennelisse ja lasi silma looja, nagu poleks vahepealsed viis nädalat ära olnudki.

Shelby kiitis Lillit taevani – olevat väga kerge koer pidada. Rõõmus, rahulik, leplik, hea söögiisuga. Kuna kasvataja on ka professionaalne dog groomer, sai Lilli kasukas mitu head korda sugeda, pediküür tehtud ja puha. Shelbi oli üllatunud ja vaimustunud Lilli võimest kenasti paigal püsida ja koostööd teha - ikkagi väga noor koer ju veel.

Ega midagi, nüüd on siis see boardingu-mure kah murtud. Kui jälle Kauaile käima läheme, või kusagile mujale, kuhu koera kaasa võtta ei saa või ei taha, võime Lillikese juba täiesti rahuliku südamega hoidu viia.
Foto: Paul
March 22/2018
 
"Anyone who doesn't know how soap tastes never washed a dog."- Unknown