Täiskuu!! Paul on trennis, Jaapani võitluskunstid. Ma panin pasta-sousti hakkama, Merle retsepti järgi. (Usun Merle ei pahanda, et siia üles panen. Inglise keeles seetõttu, et see on copy-paste 'kure-naiste' foorumist. Seal meil ju rahvusvaheline seltskond.). Anyway. Seejärel käisin Yarkoga väikesel tiirul. Pime, soe, mõnus. Saturn ja Veenus ja Mars taevas nii selged...
Keskmisel pildil vaatab täiskuu üle meie aiamüüri, väheke bambust ka. Ja alumisel pildil on näha, et kokkan veiniga:) ...ja kes tähelepanelikult vaatab, saab Pauli eesti keele õpinguist kah aimu.

Merle retsept:
"Meat sauce:
140 g bacon, chopped
a fat pinch of cinnamon
2 small onions, finely chopped
2-3 cloves of garlic, finely chopped
2 medium carrots, finely chopped
dried herbs - I used sage, oregano, basil and thyme, a large pinch of each
2 tablespoons of olive oil
500 g minced meat (I used a mix of pork and beef, for best flavor)
2 400 g tins of whole tomatoes
300 ml red wine

Preheat the oven to 180 degrees C (350 F). Fry the bacon with the cinnamon. (This smells incredible!) Add the garlic, onions, carrots and the olive oil. Blend well. Add the herbs. Add the meat, fry for a couple of minutes, and add the tomatoes and the wine. Bring to a boil, cover with wet greaseproof paper and a lid, and place in the preheated oven for two hours. (Yes, you read that right.) You can also cook it on the stove of course, at a low heat, for about the same length of time. This makes more sauce than you need - perfect since I needed a couple of lunches for next week. I just boiled some pasta to go with it."

Ma lisasin veel törtsu Farmer's Market'ilt ostetud tomatipastat ja supilusikatäie agaavisiirupit.
EDIT: Merle andis teada, et autorlusele tema ei pretendeeri, jätab selle au Jamie'le või Nigellale, täpselt ei mäleta kummale. No, minu jaoks on see siiski Merle spaghetti-soust. :)
07/03/2012