Kolm vahvat, väga lühikest videot Yarkost, nädalavahetuse matkal Orelimägedes:
1. Püherdab lumel. Olime ca 2000 meetri kõrgusel, lumelaike jagus, koera rõõmuks:)
2. Veel lumemänge.
3. Mägiojast joomast. Väheke keeruline tal ojasängist tagasi üles pääseda, siiski saab kividel kenasti hakkama, vilunud juba. Oja vulises kõrvulukustavalt, lumevesi tuli mägedest alla. Jääkülm!Vaade oli kividel istudes ja ronimisest huugavaid jalgu jahutades ka muidugi miljonit dollarit väärt.
Pilte on veel, väheke hiljem laen üles.

Muust kah...Immigratsiooniametis asjad liiguvad, üllatavalt kiiresti. Eile oli postkastis kutse USCISe EL Paso kontorisse, sõrmejälgi andma FBI'le. Jajaa. Hoolimata sellest, et need on ju ka passis biomeetriliselt olemas, ja iga kord annad veel uuesti, kui USAsse sisse sõidad. Aga käsk on vanem kui meie, nagu Yarko varrukamees Tõnu tavatses kaitsetrennides ütelda:) Muuseas nädalavahetusel punnitasin artiklit lõpetada, ESLÜ ajakirja jaoks. Yarko elust-olust siinmail. Pealkirjaks panin "Estrellest Yarko: Minu Ameerika".
:)

Oscarite jagamist vaatasime, televiisor oli üle teab mitme aja sihipärases kasutuses. Sest telekanaleid me kumbki Pauliga ei välja ei kannata. DVDdelt filme (mängu ja dokk) seevastu küll. Nii et ma saan ka siin rahulikult oma joont jätkata, hoolimata sellest, et USA on massimeedia tõotatud maa. (Eestis mul ju telekat polnudki, nood viimased neli-viis aastat.). Kuhu ma jäingi? Ah jaa, Academy Awards. Meryl Streep Margaret Thatcher'ina oli enda oma küll auga välja teeninud, filmi näinuna võin kinnitada.
28/02/2012