Issand, sa näed ja sa ei mürista!



Tõnis Lukas rääkis mõnda aega tagasi mugavuspagulastest (ka mina kuulun definitsiooni järgi nende hulka). Täna astus EKRE Jaak Madisoni isikus sammu kaugemale, tuues mängu termini mugavusabordid. Madison: "Ma ei poolda aborte, mis on tehtud lihtsalt mugavusest." Loe intervjuud.

UPDATE:
Esialgu tundus, et piirdun väga lühikese postitusega, aga isegi aiatöö, mis muidu närvi rahustab, ei aidanud seekord. Paar mõtet veel.

Esiteks. Kuidas on saanud riigitüüri lähedusse (mees)poliitik, kes kasutab sõnu abort ja mugavus ühes lauses? Las ma ütlen teile, kuidas. Valijad on tema ja ta partei poolt hääletanud. Sealhulgas naissoost valijad.

Teiseks. Mugavusest rääkides. Jaak-poiss on ilmselt bioloogiatundidest puudunud. Põhjus, miks naine soovimatult rasedaks jääb, on enamjaolt mehe mugavuses. Nii et mugavusabortide asemel tuleks Jaagul mugavusseksi ärakeelamisele mõelda, ning alustada nimelt omaenda sookaaslastest.

Kolmandaks. Meil siis USAs, kus Piibliga vehkivad abordivastaseid jagub iga nurga peale, on naiste õiguste eest seisjatel käibel ütlus: kui mehed oleksid võimelised rasestuma, oleks igas Walmartis kõrgetasemeline, tasuta drive-through abordikliinik.

Neljandaks. Abordivastastele on nii tüüpiline, et uut elu peetakse pühaks ja puutumatuks, tähtsaks ja kaitsmist vajavaks seni, kuni see naisekehas varjul. Selles staadiumis on inim-alge lausa riikliku tähtsusega, jaagud on loote heaolust enam kui huvitet. Pruugib aga lapsukesel vaid sündida, ja otsekohe löövad riigiisad oma käed vastu pükse puhtaks - nende töö on tehtud, järjekordne maksumaksja on ilmale tulnud. Edasi vaadaku kodanikud juba ise, kas ja kuidas järeltulija toidetud ja koolitatud saab.

Viiendaks. “Maa tuleb täita lastega” on loosungina muidugi väga rahvuslik ja lennukas. Aga Jaak, sa  suuremast pildist, emakese maa katastroofilisest ülerahvastatusest pole kuulnud? (World Population Clock.) Kui kogu maailm, kaasa arvatud Maarjamaa, pigistab probleemi ees silma kinni, siis kust ja kuidas sinu arvates kõik need täna sündivad lapsed tulevikus toitu, peavarju, puhast õhku saavad? Vaevalt, et Eestil õnnestub müüride ja kaitsekraavidega ümbritsetud, klaaskupliga kaetud rikkaks, sõltumatuks linnriigiks areneda. Eesti asub teadupärast samal planeedil riikidega, kus juba praegu nälgitakse, ja see ei ole teab mis suur planeet. (Lepime kokku, et seda, kas planeet on lame või kerakujuline, siinkohal lahkama ei hakka.) OK, osa väljaspool nälgijaist sureb sealsamal maal, kus sündis, aga teine osa võtab toidupalukese lootuses rände ette. Kui mitte järgmisel kümnendil, siis ülejärgmisel. Juhul muidugi, kui Maa siis veel üldse elamiskõlblikuks osutub. Jaak, kulla mees, abordi keelustamine on immigrandiprobleemiga otseses seoses.

Kuuendaks, seitsmendaks, kaheksandaks… Järgmise postituse teen rõhutatult apoliitilise, ausõna :-)
Aprill 15/2019 
Image: Internet 
 "If men could become pregnant - or be legally raped, or understand the unsubtle differences between 'yes' and 'no', I am certain you would soon see them change their tune about abortion."― Christina Engela, Blachart: Galaxii Series Book 1