USA PRESIDENT ON GEENIUS. Ei, ma ei tee nalja. Ta ise täna hommikul ütles. Täpsemalt, stabiilne geenius. Tviit: “Actually, throughout my life, my two greatest assets have been mental stability and being, like, really smart. Crooked Hillary Clinton also played these cards very hard and, as everyone knows, went down in flames. I went from VERY successful businessman, to top T.V. Star to President of the United States (on my first try). I think that would qualify as not smart, but genius....and a very stable genius at that!” Allikas: CNN

p.s. Ma isiklikult pole küll geenius, ja mu teadmised inglise keele stilistikast ei ole kiita, kuid nii palju tönkan minagi, et kui USA president kasutab avalikus kirjalikus pöördumises sõna 'like' parasiitsõnana ("being, like, really smart"), on asjad ikka puhta pees.  

p.p.s. Jaa, ma annan endale aru, et olen väheke obsessed selle Trumpi teemaga. Aga esiteks, kust te mujalt saaksite adekvaatset infot Ühendriikide sisepoliitika kohta kui mitte siit blogist, eks ole. Ja teiseks, mis teil seal Eestis viga, teil on terve mõistusega president, katsuge minu asemel olla ja iga päev endale kinnitada, et vast on Valges Majas siiski kellelgi veel mõningased ajud alles, et hullemat ära hoida. Tänahommikune uudis ütleb, et riigi tervishoiuamet hakkab kodanikele korraldama koolitusi 'Kuidas käituda tuumaplahvatuse korral'. Noh, õnneks pole minul koolitust tarvis. Mul veel ähmaselt kooliaja sõjalise kasvatuse tundidest meeles kuldaväärt nõuanne võtta valge lina ümber ja hakata surnuaia poole astuma.
January 07/2018
Image: Internet
“Stupidity is the same as evil if you judge by the results." - Margaret Atwood