YOU COULDN'T MAKE IT UP.
Ei, tõesti ei suudaks midagi sellist välja mõelda. Aga näe, reaalne elu on kummalisem kui mistahes fantaasia. Selles postituses kirjutasin, et massitulistamised on USAs nii sagedaseks ja tavapäraseks  muutunud, et võiksin teemakohasest postitusest iga nädal koopia teha, vahetades vaid kohanimesid ja hukkunute-haavatute arvu. Ja täna hommikul, peale järjekordset tapatalgut, sedakorda Californias, loen uudist: Trump on oma kümne päeva tagusest Texase massitulistamise kaastunde-tviidist copy-paste teinud. AGA. Erinevalt minust, kes ma faktide/numbrite kohendamisele mõtlesin, ei vaevunud tema sedagi tegema.

Võtame situatsiooni lühidalt kokku.
ESITEKS. Relvavägivald Ühendriikides on saavutanud taseme, kus iganädalaselt toimub nii mastaapne veresaun, et presidendi kohus on kaastunnet avaldada. Noist pisematest, paari hukkunuga juhtumitest, neist ärme üldse räägimegi. Neid juhtub igapäevaselt üle kogu riigi, ja mitte üks ega kaks päevas, vaid ikka kämblatäis.
TEISEKS. Ühendriikide presidendiks on mees, kes kaastundeavaldusi Twitteri vahendusel edastab, eelmisest sarnasest sõnumist lõika-kleebi tehes. "May God be with the people of [insert next mass shooting location here]". Ning  last but not least - kes grammatikast ööd ega mütsi ei jaga, have asemel has kirjutades. Jep. May God be with all of us ajal, mil relvatöösturid nööre tõmbavad, Trump Valges Majas hüpiknukuks.

Twitter Slams Donald Trump For Tweeting Condolences About The Wrong Mass Shooting
/.../ He copy pasted his response to a mass shooting and forgot to change the location. What a clown./.../
November 15/2016
“Stupidity is the same as evil if you judge by the results.”― Margaret Atwood, Surfacing