Kevade pöörasime suveks Smith Rock State Park'is. Asub teine peaaegu me tagahoovis, vaid väheke üle 30 km sõitu. Siin on veel hulk teiste kodanike tehtud pilte, uhkemad kui minu omad.
Sepakaljud ise aga tõega imeilusad. Ilmaga kah õnnistati. Söök-jook oli kaasas, Yarko sedakorda kodus. Jätame ta suurde valgesse õdusasse garaazhi, kui paarist tunnist pikemalt ära oleme. Pehmed tekid lamamiseks, vesi, seda ja teist ja kolmandat. Yarkot aga mugavused ei tundu huvitavat. Niipea kui aru saab, et kaasa ei võeta, laseb pea rippu, lülitades väikese ülekere-värina sisse. Lollgi saab aru, et lootusetult vana ja haiget looma on ütlemata ülekohtune koju jätta, ise välja lõbutsema minnes. Juhul kui siiski skoorib ja kaasa võetakse, jätab elukas aastad ning haiguse muidugimõista koju (garaazhi:).
Ühesõnaga. Kui kaljud kõrvale jätta, on loodus Eesti omaga imekspandavalt sarnane. Kuused, männid, mitut sorti putked, lumemarjapõõsad. Ilus.
-----------
Our Summer Solstice was spent in Smith Rocks State park. The place itself is almost in our backyard, just 20 miles drive. Here are some pics taken by other people. Stunning views!
Also, Happy Midsummer to everyone!
22/06/2014