KEVAD!!!
Oja kanjonipõhjas on juba väikese jõe mõõtmed võtnud, lumesulavett tuleb üha juurde. Paar päeva veel, ning annab suure jõe mõõdu välja, kindel see. Üleeile sumasime kevade alguse puhul alla kanjonisse, pole sinna teab mis ajast pääsenud. Paul lubas, et tulevaks aastaks hangib meile lumeräätsad. Mina jälle loodan, et tuleval aastal lund ei tulegi, või kui, siis näpuotsaga, jõuluõhtuks. Ja esimese püha hommikuks olgu sulanud.

Lilli on mõistlik, vette ei kipu. Ega me ei lubaks kah, raudkülm ju. Lillikesel oli siin väike kõrvahäda, paar päeva ravisime, nüüd korras. Ilmselt mingi prahiollus ühte kõrva sattunud, hakkas ärritama. Arstile õnneks ei pidanud minema, saime oma jõududega hakkama, vastava vedelikuga loputatud ja rahustavat ravumit sisse tilgutatud. Ei saa väita, et Lilli neid protseduure just väga nautinud oleks, aga ega ta kõige hullem patsient kah polnud. Nipp on muidugi selles, et loomale ei tohi valikuvõimalust jätta. Arvamist, et see on tema otsustada, kas kallame olluseid kõrva või mitte. Aga jah, nagu pildiltki näha, mõlemad kõrvad nüüd jälle kenasti kikkis.

Seda ka veel, pööripäev ja täiskuu sattusid sel aastal kenasti kokku. Ja päeva pööramise hetkel oli all kanjonis nii soe, et.

------------

"Full supermoon at March 2019 equinox! This is the closest coincidence of a full moon with the March equinox since March 2000 – 19 years ago. The full moon and March equinox won’t happen less than one day apart again for another 11 years, until March 2030." Read more 
March 22/2019
"Spring is when you feel like whistling even with a shoe full of slush." ― Doug Larson