Epp's Empire Artist Studio August 19-25, Sisters, OR

Epp's Empire Artist Studio teise nurga alt / another angle

Vaade aknast veinibaari hoovi / Looking out from Studio window - Wine Bar Courtyard full!

Epp's Empire teadaanne stuudio uksel / Artist shall return :-)

Hommikukohvi / Greeting cards + morning coffee

SISTERS, Epp's Empire Artist Studio.
Tehkem siis nädalast kokkuvõtte. Väga, väga rahul. Müüsin, töötasin, suhtlesin, reklaamisin. Clearwater Gallery, mu 'katusgalerii' omanikud ja mänendzherid  mõnus rahvas, veinibaariga sama lugu. Ostjate + uudistajate tagasiside nii kraami kui hindade kohta tegi mind vääääga rahulolevaks, ses mõttes et andis selge märgi, et olen igatpidi õigel teel. Maikuine näitus Madrase galeriis ju suhtluskogemust ei andnud, kuna tööd rippusid omasoodu näituseruumi seinal. Üldpilt kena küll, kuid mina vaatajate reaktsioone ei näinud.

Üle tüki aja oli hirmus mõnus klientidega suhelda. Viimati sai seda vaat et kümmekond aastat tagasi Eestis, kunstitegemise/müümise raames ma mõtlen. Eks omajagu vunki annab Epu Impeeriumile ka tõsiasi, et eksootiline värk - Eesti ja puha. Ütlevad, et paistab mu töödest välja, et ma pole kohalik. Üllatavalt paljud noist, kes mu stuudiot külastasid, olid muide Eestis käinud.

Ameeriklaste kiituseks (või vähemalt nende, keda mina oma stuudios võõrustasin) pean märkima, et nad on tõeliselt kuldaväärt kunsti/käsitöö kliendid. Sõbralikud, asjatundlikud, uudishimulikud, põhjalikud. Võiks ju arvata, et kipub väsitama, niimoodi igaühega pikemalt vesteldes. Aga näe ei väsitanud - ju siis sattusid energeetiliselt sobivad sisseastujad olema.

Ega midagi, nüüd vaja kraam lahti pakkida, tööle taas pihta anda, uued väljakutsed ukse ees.

----------

EPP'S EMPIRE ARTIST STUDIO IN SISTERS.
It was a great week, plain and simple. I sold, worked, promoted, communicated.
Many thanks to great Staff in Clearwater Gallery and Open Door Wine Bar!
August 27th 2015