Loojangutaevas, täna. Arutasime just Pauliga, et kui tulevikus kolime, siis tahaks ikkagi elada kohas, kus loojanguil toda põletav-oranzhi ja asuursinist näed; see tähendab South-Westis. Müstiliselt, ebamaiselt ilus. Sinine tõmbab vahel lausa rohekaks, läbipaistvaks nagu klaaspudel....Oranzhilt kumab taevaäär igal õhtul, ka siis, kui pilvi pole.
Ikka veel on nii soe, et enne pimedat Yarkoga tiiru tehes (nii kella viie paiku õhtupoolikul) piisab kahest kergest riidekihist. Sall on muidugi mõistlik kaela panna, tuulepuhangud põllul jahedavõitu.
Kaheaastast isast saksa lambakoera pakkusid kohalikud koerainimesed. Me ei läinud isegi vaatama mitte, ei hakka ju pensionäri (Yarko) elu põrguks tegema..:)
Paulil on üks launch teise otsa, nagu oleks vaja miski rekord lüüa enne Jõule. Sedajärgi tuleb aga pikem vahe.
Mu workshop tagatoas võtab jumet. Mis rumal mõte see mul ometi oli, et saan õmblusmasina ja tekstiilidega jne elutoas sahmida. Väga kiiresti tekkis kaos. Tüütuks läheb ka, igal õhtul pood kokku korjata. Nüüd saan maja tagaosas laiutada niipalju kui kulub. P hankis mulle priima töölaua - suur, õige kõrgusega, täispuit, wow. Teise ringi kaup, raketibaasi pankrotivara:)
Ning. Yehaa!!!! Last but not least - jaanuari lõpus saabub Harmonite koju külaline Eestist. Pea kaheks nädalaks! Las jääda nimi veel õhku, esialgu...:)
05/12/2012