Hmm? Veider viis koera sõidutamiseks. Ebaturvaline. Aga nii nad siin teevad.
....Pean plaani omale autot osta. Mind 8 aastat hiilgavalt teeninud Jeep'i müüsin Eestis päev enne ärasõitu maha. Ega vana auto eest ju mingit arvestatavat raha ei saa, kuid läks headesse kätesse, offroad'iks ümberehitusse.
Siin vaatan ringi millegi pruugitu järele, soodsa nii hinna, hoolduse kui bensiinikulu osas. Koera peab ka mahutama iseenesest mõista. Paul muidugi vihjab erinevatele hirmkallistele autodele, ütleb et mõni säärane peaks peres ka ikka olema. Eks ta loodab kaaskasutajaks saada, haa-haa...:)
Tõsisemalt rääkides paneme tõenäoliselt rahad kokku ja ostame midagi kobedamat kui mina üksinda finantseerida jõuaksin/tahaksin. See jääb siis mulle linnas sõita ja meie road-trip'ideks. Ei noh, mis mul selle vastu olla saab:). P jätab oma vana Malibu ka alles, tööl käimiseks hea ökonoomne. Museaalse väärtusega, manuaalse käiguvahetusega Toyota kastiautost, millega praegu sõidan- sellest ei saa kah loobuda:)
Niipalju siis autodest. Eile sõitsin linna mööda ringi, inimsõbralik liikluskultuur lõi peale kaheksat kuud eemalolekut taas kui puuga pähe. Nice.
16/11/11