KUUSK JA KAPSAD.
No ma räägin, et jõulutundeks pole muud vaja kui neid kahte. Kui kuusk on toas ja maja kapsalõhna paksult täis, siis olgu lund või ärgu olgu, Jõul on kohale jõudnud. Ma siin mixin kahe maa traditsioone – Eesti söögid, Ameerika ajastus, st. pidulik pühadeõhtusöök toimub mitte jõululaubal, vaid esimesel pühal. Siga on külmkapis küpsetuskotis homse ootel, sinepi ja mee ja soola ja pipraga hõõrutud. Ahjaa, ja kapsas käibki mul rohke riivitud porgandiga, pluss lahke käega köömneid ning tibake pruuni suhkrut. Lõhna tunnete?
 
Kuusk kadakas on meil, nagu pildilt näete, sel aastal veidi vähem kohev kui eelmistel. Tõele au andes tuleb öelda, et lausa kahedimensiooniline. Aga ehtida oli umbe lihtne - esikülg, tagakülg, ja tehtud oligi. Ise oleme igatahes väga rahul. Lilli kah ei kurda. Kusjuures mulle endale see kuusepilt kangesti meeldib, interjööripuule lisaks ka eksterjööripuud  näha.

Pühadepuhuse filmimaratoni raames vaatasime Blue Hawaii’d. Et ennast meeleollu viia või nii. Blue Hawaii on suurelt osalt Kauai saarel filmitud, ja meil vaid veidi üle kahe nädala jäänud järjekordse Kauai komandeeringuni. Issakene, Elvis on ikka nii üle võlli cheesy, et. Aga noh, jõulude ajal ei või filmivalikut ülemäära intellektuaalseks kah ajada, mõjub seedimisele halvasti. 
December 24/2018
“There’s no experience quite like cutting your own live Christmas tree out of your neighbor’s yard.”― Dan Florence, Zombies Love Pizza