VANUS TASUB ÄRA - sõna otseses mõttes, kui elad USAs. Niipea kui 55 kukub, saad lugematutes poodides, toidu- ja teenindusasutustes, hotellides jne jne vähemalt 10% allahindlust. Vähemalt. Haruldane pole ka 20% hinnasoodustus. Tuleb siiski meeles hoida, et seeniori hinnasoodustust reeglina pakkuma ei tulda (polla poliitiliselt korrektne:-). Ise peab küsima. No, vast on siin väike ärimudel kah peidus, et kui hea see vanema kodaniku mälu ikka olla saab, ehk jätab küsimata...
Kusjuures, soodustuse saamiseks piisab kehtivast fotoga isikutunnistusest (autojuhiload näiteks), tõestamaks vanust ja legaalset USA residentsust. Üldjuhul ei dokumenti aga ei küsitagi, kui sa just kolmekümneviiene välja ei näe, viiekümneviieselt:-). No ja kui liitud AARP'iga (American Association Of Retired Persons, liikmelisuseks piisab vastavast sünniaastast, ei pea pensionäripõlve pidama), on hinnasoodustused veelgi vingemad.
Ühesõnaga. Mulle isiklikult on vanuse pealt kokkuhoiu teema uus ning isuäratav, mistap juba paar päeva vehingi uhkelt oma eluaastatega, kus aga vähegi saan.

-----------

GAINING YEARS pays off! Here in The States there are countless won-der-ful discounts for 55+. For couple of days already, that includes me too. Yehaa! :-)
May6/2016