PEENISE PIKKUSEST ehk USA PRESIDENDI VALIMISKAMPAANIAST.
Kui  ameeriklastele (ning muule maailmale) oleks kaks päeva tagasi öeldud, et USA presidendivalimistel on kandidaadi peenise pikkus otsustavaks faktoriks, märksa olulisemaks kui Valgesse Majja pürgija sise- ja välispoliitilised seisukohad, oleks ütleja puu taha saadetud. Tänaseks aga on eelnimetet füüsiline näitaja kampaania lahutamatuks osaks saanud. Ei, ma ei tee nalja. Allpool lisan paar linki artiklitele, ning küllap eesti meediagi on juba Asjaga tegelda jõudnud.

Asi ise sai alguse hetkel, mil üks republikaanide presidendikandidaate (Florida senaator Marco Rubio, klanitud koolipoisi välimusega, rahatuusade poolt tanki aetud nooremapoolne poliitika-redelil ronija) tundis, et hakkab presidendivõitluses Donald Trumpile alla jääma. Muud võitlusvahendid ammendatud (poliitilised, majanduslikud, kohalikud, globaalsed), lõi Marco meedia vahendusel letti vana hea "minul on pikem kui sinul" argumendi. Juhtides tähelepanu Donaldi väiksevõitu kätele ning väidetavale seosele meesterahva käelabade ja allpool vööd asetseva olulise ihuliikme suuruse vahel.

Nonii, ja nüüd jõuame vabariiklaste presidendikandidaatide eileõhtuse teledebatini. Mida mina, olgu öeldud, EI jälginud. Liig ekstreemne meelelahutus mu jaoks, enne uneaega. Elementaarsed teadmised ammutan järgneva hommiku uudistest. Ning uudistes seisab, et Donald pidas eile vajalikuks üle-ameerikalise auditooriumi ees kinnitada, et tema peenis on piisava suurusega ning funktsioneerib laitmatult. Ei, jällegi ei tee ma nalja. Link lühikesele videojupile on allpool, googeldades leiab lisa.

Ühesõnaga. See kõik oleks väga, väga koomiline, kui see poleks väga, väga traagiline. Me räägime ju ikkagi maailma mõjuvõimsaima riigi presidendi valimistest. Aga poisid (kandidaadid) räägivad üksteise peenistest. Appikene.

Mulle nii väga istus üks kommentaar, mida täna kusagilt USA ajakirjandusest lugesin: "The USA may be calling this an election but the nations around the world view this as an IQ test for Americans."

---------

U.S. PRESIDENTIAL ELECTION 2016
"The USA may be calling this an election but the nations around the world view this as an IQ test for Americans." Sad but true.

ARTICLE - Is The Republican Party On The Verge Of A Historic Crackup?
ARTICLE - Excuse Me Trump, What Does Your Penis Have To Do With Politics?
March4/2016