Idaho osariigis võid vabalt ette kujutada, et asud Eestis. Loodus nii sarnane, et. Noh, mäed välja arvata muidugi. Võimas Tetooni mäeahelik, prantsuse maadeavastajate poolt Tissimägedeks ristitud (les trois tétons). Aga jah, kui  Tetooni orust üles mägede poole ei vaata, või kui need metsa tagant ei paista,  võid english'i rahuga tasku pista ning Yarkoga emakeeles rääkida. Mitte et ta sind kuuleks, kurt nagu ta on. Aga no kesse siis loomaga siis dialoogi peab. Ikka omaette ja põhiliselt iseendale räägid ju, ka kuulvat koera kõnetades:)
Anyway. Tetooni orgu ei läinud me niisama umbes uitama, vaid Pauli vennale ja vennanaisele külla. Elamine keset metsa, otsast lõpuni jätkusuutlik, vesi kaevust, elekter päikesepaneelidest, juurikad aiamaalt, liha metsast. Elu-ning raamatutark paar, huumor lõikab vahedalt, enamjaolt ka mustalt:).
-------------
You may easily think that you are in Estonia, while visiting Teton Valley in Idaho. Such similarities in Nature - in case you don't look at The Magnificent Tetons.
We visited Paul's older brother and his wife there. Great place, great couple. Their lifestyle is what you can call 'sustainable'. Also, Edna's cooking is worth five Michelin stars, I tell you. That pulled pork she pulled out - yummm!!! Best I've ever had.
18/08/2014