LÄHEDALSEISVATE ISIKUTE suust on siin juba nurinat kuulda olnud. Et kuda siis sedamoodi, kolite imelisest New Mexicost ära, kuskile Oregoni, fuih! Et ega siis blogis enam eksootilisi looduspilte näe. Linnavärk, keskmine ameerika elu-olu. Majad, muru, golfiväljakud. No, ma tegin siin pisukese kiire valiku Oregoni vaadetest. Näib, et sealgi on seda va loodust mõningal määral, või mis?

Seda ka veel, et tänasest on me kuulutus väljas, vastavatel veebisaitidel, sooviga Oregonis maja üürida: kenas keskeas korralik paar kõrgelt koolitatud koeraga, nii-ja nii mitu tuba, aed, vaade. Ja muud pisemad soovid takkaotsa. Arvata, et Valentinipäeval stardime Oregoni poole. House hunting! Üüriturg õnneks siinmail lahke ja lai.

Anyway. Kui kaarti vaadata, siis Oregoni osariiki poolitab Kaskaadide mäeahelik. Elu ookeani kaldal oleks kena küll, kuid mägedest läände, st. suure vee poole jääb vihmane, tuuline, pilvine, udune kliima. Ida pool Kaskaade on hoopis teine tegu. Kuiv, päikeseline. See meile passib. Esialgu oleme näpu Oregoni keskpaika pannud. Bend näiteks. Paraja suurusega. Pacific pluss suured linnad (Portland, Salem) paari sõidutunni kaugusel. Seattle, Washington, San Francisco, Vancouver - sinnagi vaid umbes pikk päevatee.

Hmm. Kummaline, põnev, veidike kõhe, hea tunne... Sest maja, kus elama hakkame, on Oregonis juba ootamas. Mis sest, et meie täna veel ei tea, kus täpselt.
Fotod: Internet
19/01/2014