Meile kolmele saabus 2013 sedamoodi, nagu piltidel näha. Orelimägede jalamil, lõkke, veini ja (peaaegu) täiskuuga. Kui kodust pärastlõunal välja sõitsime, olid mäetipud lumest hõbedased. Kummaline suur pilv istus mägedel nagu müts peas, nii enne kui pärast päikeseloojangut. Ogalised ocotillo-põõsad on talvel raagus ja Las Crucese tuled paistsid alt orust toredasti kätte. Nagu ka tunde enne keskööd alanud ilutulestik, siin ja seal üle kogu linna. Nagu ka politseiautode vilkurid. Jahivad siinmail joodikuid samal moel kui Eestis. Uueaastaöö reeglina saagirikas...

Anyway, õhtu oli üsna jahe seal üleval, nii nulli ringis, lõke kulus marjaks. Yarkole sai kah paksem küljealune kaasa võetud. Tal olid tihedad töötunnid, vaja laagri ümber patrullida, sest koiotid jäppisid üsna järeljätmatult. Kui Y siinmail veel algaja oli, panin ta reegline rihma, lõkke ümber istumise ajaks. Et mine tea mis tal pähe tuleb, aja siis pimedas mööda kõrbe taga. Nüüd on näha, et loomal aru peas, hoiab tule ja meie lähedusse, soe ja safe.

Alumisel pildil pole mitte gaasipilv Universumi-sügavustes  või ilutulestikuplahvatus. Mkmm. See on meie lõkkease, õhtu lõpul. Korralike kodanikena matsime söed loomulikult liiva ja kiviklibu alla, enne lahkumist (kõrbes pole ju lõkke kustutamiseks vett kusagilt võtta).
Aasta algas hästi.  
01/01/2013