Lennud läksid normaalselt. Atlandi kohal saime ca tund aega ka korralikku turbulensti. Passikontrolli Chicagos läbisin kiirelt ja kenasti. (Tavapärane kuhu ja kelle juurde lähed, mis asjus, mida kodumail tööks teed)

Piirivalveametnik oli ca 25 aastane mees. Täitsa uskumatu - kui ma kunstivärki mainisin, hakkas teemat laiendama! Et Santa Fe ikka vinge kunstikeskus ja kas ma Georgia O'Keefe'ist kuulnud olen. Vastasin, et olen Ghost Ranch'is käinud. Seepeale ta lõigi kohe templi passi, naeratas laialt ja ütles et ma tundun Ameerikat paremini tundvat kui paljud ameeriklased:)

Toll oli sedakorda kah viisakas (möödunud korral puistati mind üsna ülbelt). Hapukapsa, kõrvitsasalati (tänud Katrin!), pohlasalati, leiva (tänud Lembo!) ja piparkoogitaignaga polnd probleeme. Aga. Verivorstid võeti ära, kurat!!! ja metsapähklid. Ja õunapuuoks, ca 50 cm pikk, läbimõõdus ca 8 cm. Paul tellis selle noapeade jaoks.
Et miks ära võeti. Seadus säärane. Verivorst on konserveerimata liha. Pähklid on seemned. Hmm. Ja õunapuuoks on taim! Appikene.
Kõik need kolm kategooriat kuuluvad sisseveokeelu alla. Põrgut, oleks ma ometi taibanud verivorsti juppideks hakkida. Nüüd aga röögatasid tolliametnikud võidukalt "Sausages!" kui vorstid läbivalgustamisel screen'ile ilmusid.