Appi!!!!! Tallinnas on on pime, külm ja vihmane! (natuke tüüpilist hala, paluks ära kannatada:) KÜLM on jah. Kui NMs (võhivõõrad) inimesed otsivad silmsidet, et oleks põhjust üksteisele naeratada, siis Eestis seda teadagi naljalt ei juhtu. Pigem on pilgu vältimine nö. hea toon. Tagasi 'maa peale' tulin juba Atlandi ületades. Minu kõrval lennukis istus mühaklik kehvade lauakommetega noorem mees, taanlane, kel käis vaat et üle jõu reisinaabrile isegi tere päevast öelda, pagan teda võtku:)

Veel üks tähelepanek: ameeriklane (nagu ikka, räägin neist osariikidest kus ise olnud olen) pakub poodide kassasabas pea alati kaaskodanikule võimalust endast mööda minna. Et palun, maksa enne mind, mul pole kiire, võin oodata. Kummaline, kas pole?:) Meil Selverites ja Prismades pannakse võimalusel auru juurde, et eesolijast ostukäruga mööda trügida.

...Ja ikka ja jälle liikluse juurde tagasi. Sealkandis on reguleerimata ristmikul manöövrile eesõigus juhil, kes esimesena ristmikuni jõudnud. Usutavasti kujutame kõik ette, mis meil Eestis toimuks, kui nö. 'esimese õigus' kehtiks. Seal töötab see aga tänu liiklusviisakusele hiilgavalt. Nad ootavad isegi minusuguse jobu järel kannatlikult. Mul see parema käe reegel sees, seisin mitut puhku autoga paigal nagu tohlakas ja pidasin ristteel liiklust kinni:)