Let's make sure my tail remains dry.


Still got that tail wet. Darn it.


Hmm, Epp seems to be back from town already. 
Who cares. I need to complete my beauty nap.


PAAR LILLIPILTI TÄNASEST PÄEVAST. 
Kuum ja suitsune oli, kuni hilise pealelõunani. Siis ajas äikesepilve üles (mitte et seda pilve suitsu seest näha oleks olnud, aga müristamine oli kõva) ning tuli sihuke padusadu, et. Milline õnnistus! Vihma oli NII väga vaja. Ehk aitab ka meie metsatulekahjusid kustutada, vähemalt mõnda neist, vähemalt natukene. Kusjuures ma pakun, et USA pinnal toimuv loodusjõudude möll on Issanda karistus selle eest, et ameeriklased Trumpi presidendiks valisid. Kagurannikut materdab üks orkaan teise järel, meie siin lääne pool lämbume suitsu kätte.

Trump ise kliimamuutusesse muidugi ei usu, inimtegevuse mõjusse ilmastikule. Pigem toetab sedasorti teooriad, et orkaan Harvey tabas Texast, kuna üks linnapea sealkandis on lesbi. Ja Californias on pidev põud ning loodustulekahjud, kuna seal elab hulgaliselt homosid. Eks ta ole.

Aga minul näe on teooria, et vanajumal saadab Floridat ähvardava orkaani Irma sinnakanti selleks, et Trumpi residents ja golfiväljakud maatasa teha. Vanajumalal on viimasel ajal sihtimisega raskusi, traditsiooniline välgunoole värk vist enam ei tööta, et tabaks konkreetset lesbit või homo või presidendiks hakanud kinnisvaraärimeest. Ikka vaja terved linnad uputada või tormituultega lõhkuda. Väga ebaprofessionaalne.
September 07/2017