Kiiret pole

 


Sildid poekeste uksel. Avame umbes kell see ja see. Troopikas pole kellegi tahtmist end higiseks kiirustada, ei kaupmeestel, ei ostjatel. Samas, eile käisime saare põhjakaldal asuvas maalilises Hanaleis kolamas ja shoppamas, jõudsime meile omaselt kohale enne kukke ja koitu (kella kaheksa paiku hommikul), ja üks poodnikest, kes juhtus kah varane olema, laskis meid silmagi pilgutamata poodi sisse, kuigi kiri uksel teatas, et avavad umbes kell kümme.
 
Keskmisel pildil on notaribüroo ja kohaliku Rotariklubi sissekäik. Jääb vaid mõistatada, kumb neist on seinale paigaldanud defibrillatori, elik kas elustamist vajavad notari kliendid või klubiliikmetest vanahärrad.
 
Hanalei linnake ise ning kogu Kauai põhjakallas oli selle aasta märtsis jupp aega vihmadest põhjustet mudalaviini tõttu muust saarest ära lõigatud. Veel praegugi on sinna pääsemine paras peavalu, maantee töötab osaliselt ühesuunalisena. Eile tuli nii minnes kui tulles kõva pooltunnike oodata, enne kui meie rida liikuma lasti.


June 07/2021

„Push to open. If that does not work, pull. If both do not work, try the actual entrance around the corner.“ -  Funny Shop Notices

No comments: