KAUAI TURISTIDE VÄLIMÄÄRAJA, osa 5: ANTIBES'I KOLM PAKSU NAIST.
Oot, võtame nüüd rahulikult, onju. Paluks mind poliitilises ebakorrektsuses mitte süüdistada. Mina ei ütle paks. Seda ütleb William Somerset Maugham. Aga tema ajal võis sõnu riskivabamalt kasutada kui tänapäeval, nii et ka Maughami ei maksa rattale tõmmata. Kodurahu huvides leppigem siiski kokku, et juttu tuleb Kauai volüümikatest naisturistidest.

Elu, teate, on väga ebaõiglane. Ma olen nõrkemiseni Kauai kaubandusvõrku kamminud, et endale paar efektset rannahilpu soetada. Tulutult. Kõik kaunid kaftanid ja seksikad ujumistrikood istuvad minu seljas pehmelt öeldes nadilt. Mul nimelt pole neisse kaftanitesse ja trikoodesse piisavalt kehamaterjali sisse panna. Aga suuremat mõõtu prouad – oo, nemad kannavad kogu selle kangakenaduse elegantselt välja.

Baarides ei limpsi volüümikad naised mingit lihtlabast Mai Tai’d - seda oskab iga amatöör tellida, kuna koostises vaid kahte sorti rummi. Mkmm. Toekate daamide maitse on rafineeritum. Eriline hitt tundub olevat Bahama Mama - tervelt neli rummisorti, kullakesed. Minusugune piitsavars ei või Bahama Mama klaasi poole vaadatagi, üksnes joogi nägemine niidab jalust. Aga kõneksolevad prouad tellivad reeglina vähemalt kaks ringi.

Lisaks on nad väga suhtlusaltid. Vahetevahel kumab sellest siiski läbi kerget sõbralikku üleolekut minutaoliste, rikkalikult naiselike kehavormidega õnnistamatute suhtes. Prouad võivad olla must nooremad, see aga ei takista neid mind kõnetades kasutamast sõnu 'girl' või 'darling' (hääldada dahling, vt. Absolutely Fabulous, Patsy). Mul iseenesest ei ole selle vastu midagi, kuna vestluskaaslastena on nad vägagi nauditavad. Jutustavad mahlakaid lugusid, naeravad nakatavalt. Miskipärast on mitmed neist, kellega jutusoonele olen sattunud, osutunud Californiast pärit olevaiks. Paaril korral olen teada saanud, et turistiproua abikaasa peab mandril advokaadiametit, kuid teda pole paradiisisaarele kaasa võetud. Arusaadav. Keegi peab ju raha kah teenima, ega Bahama Mamasid tasuta jagata.

Kauai turistide välimääraja, osa 1: JOOKSJAD
Kauai turistide välimääraja, osa 2: PAARID
Kauai turistide välimääraja, osa 3: EUROOPLASED
Kauai turistide välimääraja, osa 4: INSTABEIBED
Kauai turistide välimääraja, osa 6: UKSEPAUGUTAJAD
January 18/2019
Foto: Paul. Kaunilt sammaldunud naiseskulptuur Kauail.
To build Bahama Mama cocktail: use 3⁄4 ounce white rum, 3⁄4 ounce golden rum (anejo), 3⁄4 ounce dark rum, 1⁄2 ounce coconut rum, 3 ounces unsweetened pineapple juice, 2 ounces orange juice (preferably fresh-squeezed), 1 teaspoon grenadine, 1 dash Angostura bitters, 1 maraschino cherry (optional), and 1 orange slice (optional). Build in a shaker. Add ice. Shake well until chilled. Strain over fresh ice. Glassware: Belgian beer or Hurricane. Ice: crushed or cubed.