Road trip, 6.päev. No services next 120 miles.
Sedasi seisis teeveersel sildil, kui Maybelle'i linnakese Colorados selja taha jätsime. Tõsi ta oli. Kümnete miilide viisi vaid liivakivikaljud, kiduravõitu pinyon-männid ja kadakad. Ei jälgegi inimasustusest, rääkimata pubist või bensukast. Mitte et see meile meeldinud poleks. Ikka ja jälle hämmastud, KUI palju siin maad on, sõna otseses mõttes maad.
Väike juga hakkas hästi silma, teisel fotol. Mis mõttes 'no services'? Voolav vesi ju täitsa olemas:). Road tripi jooksul harjusime end jõgedes pesema, mõnel korral ka täiesti jääkülmades. Nii et võttis jalad krampi esimese minuti jooksul, andes samas säärase energialaksu kogu päevaks, et lase olla. Vermillion Fallsi väike bassein oli jääkülmast vaid väheke soojem. Põhi hirmus kivine, muidu aga service missugune, in the middle of nowhere:)
Kaljukotkaid (Golden Eagle) sõudis taeva all ringi, üks andis meile uhkeima etenduse. Keerutas ja keerutas ja lõpeks laskus hästi madalale. Kattis oma tiivasirutusega pea kogu me vaatevälja, st auto esiklaasi. Mul oli fotokas parasjagu käes, aga too pikeerimis-trikk oli sedavõrd võimas ja ootamatu, et päästikule vajutamine ei tulnud pähegi. Meelde jääb sellegipoolest...NII lähedalt pole me kumbki kotkast enne näinud.
SIIN on mõned imeilusd fotod sellest kandist, kes viitsib kaeda - Sam's hiking page.
10/09/2012