Jätkuks eelmisele postitusele. Täna hommikul otsustasime vaadata, et kas und ei näinud. Green Card'i pean silmas. USCIS'e veebisaidile sisse logides pidin vaat et kohvitassi käest pillama. Sinine mumm, mis case status't tähistab, näikse öö jooksul liikunud!  Punktist Document Production kaks sammu tagasi, punkti Decision. Paar sekundit võttis, enne kui shokist toibusin ja teksti lugesin:). 
"Your Case status: Decision. On March 4, 2013, we mailed you a welcome notice that we had registered this customer's new permanent resident status. Your new permanent resident card should be mailed within 60 days following this registration." 
Ühesõnaga, muutus veebilehel tähendab, et lisaks kaardi trükkimisele on ka tere tulemast-kiri on välja saadetud. Miks 30 päeva äkki 60ks muutunud on, issand seda ise teab:) Ega see enam suuremat tähtsust ei oma, ametnikuhärrad aasta otsa jorutanud, kuu aega siia-sinna ei muuda siin  suurt midagi.  Peaasi - mu residentsus on nüüd kinnitatud, jääb vaid toda väikest kiletatud papitükikest oodata:)
05/03/2013