Leedide kohvi-ja pudruhommik, yehaa!:) Mai alguses. Muidu saame kokku reedeti hommikusöögiks Mesilla vanalinnas, Josephina's. Mõnus kohvikoht. Vahel teeme siiski erandeid, sedakorda olid minu kodu uksed lahti. Menüü - kaerahelbepuder rohkete rosinate ja kuivatatud marjade ja puuviljadega ( jõhvikad, mustikad, ananass, aprikoos). Ameeriklannad polnud enne säärast putru saanud, kiitsid taevani, kausse täideti mitu korda.
Ülitoredad naised. Ma ei saa öelda, et nad mu sõbrad on - sõbrad ikkagi Eestis, sõbraks ei saada paari kuuga. Nad on pigem väga head tuttavad, kellega nauding koos olla. Tundub, et ajapikku võime üsna lähedasteks saada.
Vasakult, ülemisel pildil:
REGINA - reservaadis kasvanud Lakota-indiaanlanna, teadjanaine ja ammendamatu folklooriallikas.
MEREDITH - kunstnikuks pööranud biokeemik
BETH - folklorist ja ajaloolane. (näitab sõrmedega numbrit 51 - arusaadavatel põhjustel. Minu vanus:)
SUE - sotsiaaltöötaja
PAM - biogeoloog
ARLENE - Laurie ema
LAURIE - kunstnik ja kirjanik
Paar prouat on puudu ka, meie tavalisest koosseisust.

Edust innustatuna plaanime pudruhommiku kordust minu pool - nii umbes paari kuu pärast - tatrapuder peekoniga. Ah jaa, veel üks asi. Möödunud aastal sai sünnipäeva peetud mõningase heategevusliku maiguga. Tänud kõigile sõpradele, kes lilletaimi tõid ja istutasid!!! Ühesõnaga, tänavu jätkasin sama liini. Ei kinke, ei lilli, aga prouadel palusin kaasa võtta temaatilist kraami - pudrutoorainet. Kuivaineid siis. Kogunes kenake hulk, ise ostsin ka veidi juurde, sai viidud kohalikku 'toidupanka', vajajate kõhtu täitma. Pudrumäed ja piimajõed ei ole Ameerikaski kõigile kättesaadavad....
Aga jah, armas hommik oli! :)
12/05/2012