Josephina's on tolle väikese, kuid laialt levinud tuntusega toreda söögi-joogi-muusikakoha nimi, kus me naistega reede hommikuti kohviks kokku saame. Eelmine omaniku-proua pidas kohvikut 35 aastat. Ta mantlipärijaks on tegus ja nägus 60ndates eluaastates leedi, kes tundub 24/7 kohal olevat. Püsikundedega (nagu meie punt) tuleb alati isiklikult vestlema. Ettekandjadki olevat juba aastaid samad. Kaks armsat väikest hsipaanlannat ning kaks nägusat ja peente maneeridega:) gay-noormeest. Kõik neli mäletavad unepealt, mida püsikliendid joovad-söövad.
Josephina's on ka väike antiigi-salong ja ülipopulaarne bed-and-breakfast majutus. Üksainus tuba vannitoaga, aga see on alati ja ettegi välja müüdud. No, pole ka ime. Magus koht väikese Old Mesilla keskväljaku ääres, poed ja restoranid kohe kõrval, kirik kah.
Esimesel pildil on väravakaare alt meie kohvileedid näha. Teisel- Josephina desert willow, imeilus puu, kui õites. Kolmandal fotol astus kodanik täitsa juhuslikult kaadrisse, presenteerides kohalikku populaarset peakatet. Ei, ei maksa itsitada:) Tulge ise ja elage siinses kliimas ilma laia äärega mütsita:)
27/05/2012