Elephant Butte T or C linnakese lähedal, keset ülespaisutet Rio Grandet. Näeb puhkava elevandina välja küll, kui väheke kujutlusvõimet kasutada. Seal võtsime täna pärastlõunal kena lunch'i, peale korralikku 'töötlust' T or C kuumaveeallikates. Võileivad, vein, shokolaad, sigar. Paisjärv on puhkealana kasutuses, paate ja laevukesi (paljud neist elamiseks kohandatud) vesi täis tipitud. Vaated taas silmapiirini, ilus. Linde palju - hallhaigrud, kullid, ronk ajas pikalt meiega juttu.
Möödunud sajandi alguses ehitatud Elephant Butte tammi vaatasime ka ära. SUUR. Vene aegu tuletas mulle meelde... arhitektuur, keelu-ja hoiatussildid. Eks osalt arusaadav, kes neid uppunuid ja muidu surnuks kukkunuid sealt alt koristada jõuaks.
Paar korda panime kaamera kivile automaatvõtet tegema, et ka kahekesi pildile jääda. Kui oma viisat taotlesin, oli tegemist, et leida fotosid, kus me mõlemad Pauliga peal. Nüüd oleme targemad:) Meil tuleb ju taas immigratsiooniametile end tõestama hakata. Et ikka bona fide abielus oleme, mitte vaid minu green card'i pärast:) Et jah, siis fotod head võtta. Lisaks muudele tõenditele, mida nad nõuavad. Ma ei imestaks, kui immigratsiooniametnikud magamistoa akna taga piiluksid:)
Anyway. Veetsime hiilgava päeva.
Sai rohkem kui paar pilti tehtud, need on näha siin.
p.s. Yarko oli kodus; me küll kujutasime elavalt ette, kuidas ta Hot Springsi basseinides mõnuleks, aga teenindav personal poleks vast kuigi rõõmus olnud...:)
16/01/12