Kus mu pea on? 

Mudakoon

Kevadised mullatööd

Pall! 

TÄNA OLI VÄGA MÕNUS SOE ILM, esimene selline üle ei tea mis aja. Lumi ka juba enamjaolt läinud, vähemalt sealt, kuhu päike pikemalt paistab. Lilli nautis täiega. Õhtuks oli läbi nagu Läti raha.

TÄIENDUS eelmisele pikale postitusele Lilli seltsielu kohta: täna turvus Lillikene naaberlinna Redmondi külastuse käigus sõbraliku, rahuliku, nelja-aastase emase koeraga. Käitudes minu ja Pauli üllatuseks täiesti teistmoodi kui kutsikate kokkutulekul - nimelt asus täitsa omal pealehakkamisel tutvust sobitama. Kogu tegevus toimus Petco loomapoes, vanema emase omanik oli tore proua, igati rõõmus, et tema koer Lillikest koera-võõrastusest üle saab aidata.

Mul nüüd süda kohe tükk maad rahulikum. Lillil sotsiaalsed oskused täitsa olemas. Tõenäoliselt on ta meil sihuke peenemat sorti preili, kutsikate mudamaadlus, tapmine ja tagaajamine pole tema tassike teed, kuid soliidsemaks suhtluseks igati valmis. Niimoodi nad siis kenasti kõrvuti seal Petcos kaubariiuleid inspekteerisid, jupp aega  - suurt kasvu, tumedat karva segavereline Misty ja pisikene, beeshikas Lilli. Eks nüüd peame hoolega valima, kellega järgmistel kordadel tutvust teha, sest positiivsete emotsioonide kinnistamine on Lilli vanuses kutsika puhul rohkem kui oluline. 
Feb11/2017