LILLI LEMMIKSÕNA on neljatäheline ja algab F'iga. Ärge nüüd lambist arvake, et noor nägus koerapreili roppuste-aldis on või midagi:-). Lilli lemmiksõna on FOOD.
Koerainimesi vast huvitab, mida siis Lilli sööb. Siin on link. Kuivtoidule lisan sutsu veisehakkliha, vahel lusikatäie Pauli tehtud (suhkruta) jogurtit (probiootikumid!). Veisesüdant saab ka, ja praetud maksa maiuseks. Meid mahelihaga varustav farmeripere lubas mulle loomamagu smuugeldada, tapamajast - seda ei lubata siin eraisikutele müüa. Aga magu on teatavasti parim, mida koerale sööta saab. Yarko kasvas mao peal üles, ja näe millega kõik hakkama sai ja kui kaua elas! Aga tagasi Lilli juurde. Kahel korral olen talle maheveise konti kah juba andnud (turvalised üdikondid) - täitsa pöördesse läheb loom kondi peale. Lakub üdi, ise külili põrandal lamades, keel miilidepikkuselt suust väljas, silmad mõnust pahupidi.
p.s. Kutsikast on üle mõistuse raske häid fotosid saada!

-----------

LILLI's VOCABULARY is expanding. She's bilingual by the way: come, outdoors, NO, tubli koer (good dog, in Estonian), otsi (find, in Estonian). But her absolute favourite is certain four letter f-word. It's 'food'. What did YOU think?:-)
Lilli's diet, in case you are interested: Taste Of The Wild Puppy Formula With Smoked Salmon along with some grass fed ground beef, heart, liver, meaty bones, and Paul-made yogurt for probiotics.
Jan05/2017