KUULUTUS:
Annan uuele hoolivale omanikule tasuta ära oma eestikeelse raamatukogu. Paraku kahel mandril korraga elada ei saa:). Kogu üle Atlandi transportimine maksaks aga terve väikese varanduse.
Minu pool Kreegi tänaval käinud teavad, millisest hulgast ja valikust jutt käib. Kes on huvitet, või teab kedagi kes on, andke pln mulle meili peale märku. Põhimõte - kes ees see mees. Samas jätan endale vabaduse uute võimalike omanike vahel valida:). Ainus tingimus on, et mu endise naabri garaazhist tuleb ära transportida terve kogu. Valiku võib saaja juba hiljem ise teha.
14/06/2012
p.s. Foto on illustreeriv, 2007 aasta juunist, kui Saku lähedalt põllult ca 800 köidet leidsin. Uskumatu, aga tõsi. Nutt tuli peale, nii jube vaatepilt oli. Helistasin kohapealt politseisse, taaskasutuskeskusesse ja Reporteri saatesse, mitte keegi ei tundnud asja vastu vähimatki huvi. Vihm oli kohe-kohe peale tulemas...Mis siis ikka, laadisin raamatud Jeep'i, maast laeni sai täis. Yarko litsusin lapiti raamatute vahele:). Tulin ta'ga jäljetrennist, kui toda uskumatut lasu kõrge heina sees vedelemas nägin). Sõna otseses mõttes maast leitud raamatutele leidus õnneks kohe uus asine omanik:)