PEREKOND KARDASHIANID - DONALD TRUMPI KIRSTUNAEL?
Trump on regulaarselt esinenud lihtsameelsete ja ohtlike avaldustega poliitilistel, religioossetel, majanduslikel ning sõjalistel teemadel, mõnitanud mehhiklasi, puudega inimesi, seksuaalvähemusi, naisi, pagulasi, sõjaveterane (kõik inim-kategooriad ei tule korrapealt meeldegi), käperdanud märkimisväärset osa USA naiselanikkonnast pluss kiidelnud oma käperdamisoskusega, lisaks kõigele kiidelnud korduvalt ka oma lihase tütre isuäratavate kehavormidega, kuulutades, et deidiks neiukest heameelega isegi, aga kuramus, lähisugulust arvestades justkui ei passi.

Ja kuidas käitub valijaskond? Ja meedia? Käitub paraku nagu konn, kes leigesse keeduvette visatakse, misjärel ettevaatlikult, aegamisi hagu tulle lisama hakatakse. Niimoodi ei käivita ükski solvang, ükski idiootsus, ükski perverssus või poliitiline ähvardus korrapealt paanikat. Latt laskub aina allapoole, Trumpi koheldakse jätkuvalt  kui enam-vähem kõlblikku presidendikandidaati.

Aga täna, yehaa! on tuul viimaks ometi pöördunud. Sest leheneegrid on välja kaevanud, et Trump, kujutage ette, julges mõned aastad tagasi Apprentice' võtteplatsil solvata ei kedagi teist kui Khloe Kardashiani, tituleerides preilit 'paksuks põrsakeseks'. Eks ta ole. Kogu elektoraadi võib mutta tampida, aga Ameerika 'kuninglikku perekonda' halvustada - see läheb juba üle igasuguse piiri.

Foto: Briti väljaande The Economist värske esikaas. Britid ikka oskavad. Pööra tähelepanu elevandi tagumikule. Oops! Tahtsin öelda: pööra tähelepanu Trumpi profiilile.

----------------------------------------

As they say: YOU COULDN'T MAKE THIS STUFF UP. Is this a real life? Or reality TV? Or what?? One thing is sure. It isn't U.S. presidential campaign. At least not the presidential campaign as we new it. But as for today, it seems that the cogitative electorate is finally opening it's eyes. The straw that broke the camel's back? Here it is: Donald Trump Trashed Khloe Kardashian On ‘Apprentice’ Set, Staffers Say. From the comments on the article: "Oh my God I know Trump has said a lot of things but this is it. He went after Americas Royal family The Kardashian's????This is what is going to derail his candidacy. YOU CAN NOT GO after a Kardashian."
Oct14/2016