VÄLIKEMPS, kümneks päevaks. Sest meil on kogumiskaev, aga lähema kümne päeva jooksul võõrustame arvestatavat hulka sugulasi - Pauli perekonna kokkutulek. Ühesõnaga, et 'süsteemi' mitte üle koormata, tellisime kohalikust Madrase firmast tolle sinise iluduse. Seisab majast eemal, garaazhi taga, et silma ei riivaks ning ninna ei kargaks. Põhimõte on, et reeglina kasutavad seda mehed. Prouad toimetavad tubaselt.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma kirjutada, kes, kus ja kuidas asjal käib, vaid viisist, kuis ma anonüümse välikempsu isikupärasemaks tuunisin. Alates puupöörast ukse ees kuni posterite ja 'raamatukoguni'. Viimatimainitu sisaldab midagi igale maitsele - National Geographic, Shotgun News jne. Troonilt avaneb vaade kadakametsa. 

----------

OUTHOUSE, yehaa!
During next ten days or so we'll have numerous family members around as our house guests. Not to 'overload' our sewer, we ordered that blue beauty. It looked kind of dull though. So I decided to personalize it. The whole design is based on the assumption that outhouse will get used mostly by male family members. Ladies will take care of business indoor. 
August 1st/2015