Raketi-ehituse telgitagused, yehaa!:)
 'Pauli raketi' launchi video, 11 midagi minutit,  möödunud sügisest. Lennutati päikese -uuringuid tegema. Ei ole riigisaladus. YouTube'is lausa üleval.
Klipp algab raketiosade laadimisega 'peakorteris', jätkub White Sands Missle Range'i sõjaväebaasis, siinsamas teisel pool meie Orelimägesid, kus Paul leiba teenib. Erinevad ehitus-ja katsetus-etapid kiirel käigul, siis lend, siis kolksti otse alla maa peale tagasi, hellalt helikopterisse, ja taas WSMRi 'treipingile'. Juppideks, taaskasutusse. Öko värk!:)
Paul videol ka mitut puhku paista. Näiteks alates  02:35, sinises T särgis kaadris üleval vasakul, Apple'i laptopi taga. Kõigil teistel on helesinised safety-kitlid korralikult seljas, Paulil mitte. No, ilmselt on temagi lõpuks korrale kutsutud:), veidi hiljem sulandub kenasti massi, ürp seljas. 
03:13 taas kaadris, arvuti taga. Keset ruumi, keerab tähtsalt mingeid nuppe. Peenike värk. Lõputiitrites ka muidugi mainitud:)
Ühesõnaga, jah, sedasi nad seal käsitööd teevad. Oma silmaga olen näinud, et tulemuslikult. Suvel käisin ju launchi vaatamas. Sellest on tegelikult veel jupp juttu kirjutamata, aga sellega ootame natuke. Rohelise kaardini näiteks:)
13/02/2012