Vana hea Nissan truck'iga linna peal käidud. Esimest korda ihuüksinda! Mesillasse sõitsin. Muidu oli kõik väga tore (noh, ütleme et nii tore kui aastaid 'automaadiga' sõitnul manuaalkäigukastiga autot juhtides olla saab). Aga. Mesillast tagasiteele asudes ei läinud auto käima. Proovisin nii ja naa, no ei lähe. Paulile ka helistama ei hakanud, mis tema sealt ca 40 miili kauguselt White Sands Missle Range'ist teha saab, kus ta oma rakette ehitab.
See selleks. Vaja koju saada. Võtsin lõpuks ühel härral nööbist kinni ja palusin abi. Ta tundis huvi, et kas ma ikka siduri alla vajutasin enne käivitamist. Hmm. Loomulikult mitte! Küllap Pauli maja juures autot käima pannes tegin seda automaatselt, Mesillas läksin aga ähmi täis ning instinktid kadusid 'sidurijalast' kus see ja teine:.

Truck'iga on muidu hea rahulik kulgeda. Seljas ei elata, kui foori tagant otsekohe minema ei saa. Tallinnas oleks ammu signaali antud ja keskmist sõrme ja mida veel. Muide ma ei ole siin keskmist sõrme veel näinud. Liiklus on ikka üle mõistuse rahulik ja viisakas, aga seda ma olen vist juba rohkem kui üks kord maininud.
Vaata ka