Ilusa ilma tõttu suletud

 



Nonii, armas rahvas, 5500 läheb nüüd jälle mõneks ajaks lukku, nii umbes pooleteiseks-kaheks kuuks. Camper on truckile selga tõstetud, kraam tahab veel pealelaadimist, ja seejärel lõunaosariikide poole teele. Mul oli tegelikult tõsine plaan enne minekut üks pikem postitus kirjutada, millest muust kui kohalikust poliitilisest olukorrast, aga võtsin hoogu mis võtsin, lõpuks tundus hammustamiseks liiga suur tükk. Las settib natuke.
 
Ega me päris täpselt veel ei teagi, kuhu läheme. Plaane on mitmesuguseid. Tõenäoliselt veedame paar nädalat ühes, paar teises, paar kolmandas inimasustamata kohas. California, Arizona, Utah, New Mexico on osariigid, mida sihime. (Suur)linnadest hoiame arusaadavatel põhjustel eemale. Liiatigi, et me Pauliga eelistame metsikuid paiku rahvastatutele nagunii, viirus või mitte. Ma mõtlen, et me siin Ühendriikides oleme ikka õnnega koos – oma riik on pindalalt üüratu, reisipiirangud ei ahista, kui sel viisil ringi liikuda, oma maja kaasas. (Foto tehtud möödundaastase talvitumise ajal Death Valleys.)
 
Egas muud kui tõmban blogis kardinad ette ja keeran ukse lukku ja jällenägemiseni ja nii edasi. Pidage end siis minu äraolekul korralikult üleval, eks. 

January 16/2021

“Not all those who wander are lost” ― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring