LIGI KAKSKÜMMEND KRAADI SOOJA, juba kolm päeva. Kisub roheliseks! Mitte et talvel roheline poleks - kadakapuude keskel nagu me siin elame.

Tuleval nädalal stardime road tripile, Las Crucesesse, tagasi aprilli keskel. Naabrid ja Landlady jäävad majal silma peal hoidma. Saab teistmoodi reis olema, ilma Yarkota. Arutasime, et peaks Yarko puuri ikkagi peale laadima, me ei oska ju pakkidagi uutmoodi, kui autos ruumi ülearu:). Hmm, jah. Uskumatu, kuidas koer su elu igasse tahku sisse imbub, nii et ei saa arugi. Siis alles tuleb arusaamine, kui koerast ilma oled. Seisad, käed rippu, mõistus otsas, et mis nüüd siis selle autoruumi (või näiteks karvavaba püsiva elutoavaibaga) peale hakata:).

Aga see selleks. Reisipalavik juba sees. Kuid enne kui minek, vuhin veel workshopis tööd teha - sain esimese suurema tellimuse, yehaa! (kinkekaardid). Käsitööst veel niipalju, et esitasin oma kraami (interjöörikaunistused, tekstiil + puit) kahele kohaliku suvise 'kunstilaada' zhüriile hindamiseks. Niisama lambist osalema ei pääse, sõel on tihe. Mõlema Art Fair'i zhüriid teevad otsused hiliskevadel. Pöidlad pihku!

----------

TEMPERATURES IN HIGH SIXTIES, three days already. Spring! Road trip to South West is on our plate. But before travelling I shall spend some effective time in workshop - got my first bigger order (greeting cards). Plus, applied to two juried Art Shows. Both will take place this summer. Jury's decision later this spring. Wish me luck, and to my wall hangings!:)
March 11/2015