VIKERKAAR. Lausa kahekordne, kui hoolega vaatad. Eile õhtupoolikul me kodu kohal kaardumas.

Paulil on hiilgav oskus lühikeste lugudega tuju tõsta. Paar päeva tagasi tuli ta lagedale järgmisega:
Yarko pole teps mitte teispoolsuses, vaid hoopistükkis ülisalajasel missioonil, mistõttu kodus ajutiselt nägu ei näita. Töötab varjunime all. Ah et mis varjunimeks? Komissar Lambakotlett (Commissar Lamb Chops). Ah et raske uskuda? No appikene, kas ma siis ei märganud juba mõnda aega, et Yarko kodeeritud sõnumeid edastas? Hmm, no sellele on raske vastu vaielda - edastas tõepoolest. Asi nägi välja niimoodi: pissimiseks ei viitsitud ta iga kord koiba tõsta, vana koer ja puha. Soristas niisama, neli jalga maas, mõtlik nägu ees. Teinekord aga ei mallanud häda õiendades paigalgi püsida, vaja oli üht-teist nuuskida, vahel lausa sörkida, endal kraan veel nö. kinni keeramata. Sedamoodi tekkis sillutisele või mullale müstiline kirjutis, kalligraafiline kõrgpilotaazh. Salasõnum, kui soovite.

Novot. Kuna ma noid koerapissiga kirjutatud sõnumeid Yarko vanuripäevil oma silmaga näinud olin, ei saa kuidagimoodi Pauli sala-agendi teooriale vastu vaielda. Ausalt öeldes pole mul miskit ka mõtte vastu, et Yarko kusagil omasoodu ja undercover toimetab.
Jan23/2015

-----------

DOUBLE RAINBOW over our front yard, yesterday afternoon.

If someone can lift your spirit up telling short crazy stories then it's Paul. Few days ago he came up with this one:
Yarko isn't present for a good  reason - he's on the secret mission. Undercover. With code name Commissar Lamb Chop. Yep. Didn't I notice during last few months that Yarko left coded messages on the ground? Hmm...thinking of that ...of course I noticed. The thing is - while peeing, very young and very old male dogs don't always bother to lift their back leg. Anyway, it happened more often than not that Yarko saw (or smelled) something interesting, while his 'faucet' was still open. Moving forward with water still running, he was able to 'write' the most extraordinary, calligraphic, coded messages. Yep, I've seen those with my own eyes. It pretty much proves Paul's theory - Yarko not being home because he's working as secret agent. I don't mind that though at all! The only thing that makes me wonder is Yarko's code name. I guess I have to make further inquiries, hoping that Paul is willing to reveal more.
Jan23/2015