Roadtrip!! Teton Mountains. Augustikuu, Wyoming.
Miks alles nüüd?  Osalt seepärast, et võtsin ja võtsin hoogu. The Tetons oli tegelikult me road-tripi pärl ja kõrghetk. Suursuguselt ilus ja nii võimas, et sõnaseadmisoskuset jäi/jääb väheseks. Väga poeeti ka ei tahaks panna...:) Sestap sean lõpuks vähemalt fotodki üles, parem hilja kui mitte kunagi, eks ole.
Siit vaata soovi korral teiste tehtuid, paremates vaatenurkadest kui minu omad -  saad enam aimu, KUI hingemattev ilu see oli.
Teton Range'il on meie jaoks ka lisatähendus, nostalgiline. Paul elas aastaid nonde mägede külje all, Tetoonid  on nö.'tema' mäed. On mulle neist palju ja pikalt rääkinud, seda müstilist tõmmet kirjeldada püüdnud. Ja tal on õigus. Olen siin tänaseks mägesid ja mäeahelikke juba nii-ja naasuguseid näinud, tasaselt maalt tulnud inimene...Uhked on nad kõik. Igaüks isikupäraga, äratuntava iseloomuga. Igaüks võtab su oma võimusesse. Kuid niimoodi, nagu Tetoonid seda tegid, pole teised veel suutnud. Isegi Kaljumägedes, 4 kilomeetri kõrgusel, kasinal tundrataimestikul külitades ja üle mäetippude kaugusesse vaadates ei tõusnud süda sedasi lendu nagu Tetoone esimest korda täies (õhtupäikese) hiilguses nähes. Oops, nüüd kiskus ikkagi poeetiliseks..:)))
Anyway. SIIN ON GALERII, kommentaarid fotode all.
13/12/2012