Raketi-inseneride jõulueelne aeg näib miskipärast ainult launch'idest koosnevatki. Kasin vaba aeg veedetakse mõistlikult, st mägedes kolades:). Eilne  ilm oli ideaalne. Matk - mitte midagi ekstreemset. Täna, pühapäeval, vaja meestel vormis olla, tööl. Rakett üles lasta. Ma ei kujuta praegu enam ettegi, mismoodi me suvel oma kondid mäkke vedasime, hirmsa kuumaga. Eilnegi  tundus väga soe, õnneks kerge briis jahutas.

Sihtkohaks seadsime vana karjuseonni varemed. Ning imelist roosakat värvi vahtrapuud, kasvavad Soledad Canyonis, otse joa all. Juga ise on muidugi vaid naeruväärne nire praegusel aastaajal. Koera joogipudeli saime täis nii viieteist minutiga. Aga. Kõrbes tuleb iga tilga eest tänulik olla, muidu jäetakse sellestki ilma. Niisiis, vesi ja vahtrapuud.

Valerie, Charlie, Cliff ja Larry on edelaranniku 'peakorterist' launch'i  ajaks siia komandeeritud, pärit lagedalt ja tasaselt maalt, nii et mäed neile harukordsed. Larryl on nelja-aastane labrador, kohe oli näha, et koerainimene. Konstrueeris Yarkole nire alla lamadetest kividest joogikausi ja puha. Pärastlõunal, kui alla autode poole laskusime, kuldas päike kõrberohtu sellistesse imelistesse toonidesse, et.
9/12/2012