Seltsielu. Läinud nädalavahetusel oli võrratu olemine Oweni pool. Metallikunstnik; kasvatab muuhulgas hobuseid. Elamine siinsamas lähedal, säärane farmilaadne, rustikaalne, hea maitsega sisustet. Rahvast oli ca 25 inimest, meievanused. Ka mõned college'i ealised lapsed kaasas, ülimalt arukad ja viisakad noored inimesed.
Olemine iseenesest oli taas pauk eelarvamustele 'tüüpilisest ameeriklasest'. Vestlus kahe suure lõke ümber võttis kõrgelt lennata nii nagu kus iganes maailma paigas, kui õppinud-lugenud-loovad inimesed kogunevad. Pillid olid kaasas, mängiti pea profil tasemel bluegrassi. Sai kuute sorti suppi ja muud suus sulavat, ise küpsetatud leivad jne. Yumm. Vääääga meeldejääv õhtu. Väga meeldejääv intelligentsete isiksuste paraad. P sõpradest abielupaar andis meile küüdi koju. Kustsusime nad klaasikesele veinile ja nii läks veel hulk aega enne kui õhtu lõppes:)
Nüüd mul ees uus väljakutse. Tollesama proua, kellega veini jõime, sünnipäev tulemas. Ta abikaasa korraldab ladies only üllatuspeo, olen kutsutud. Issakene. 'Ma ei tunne seal kedagi' emotsioon minu eas on üpris veider:)! Oma valik muidugi...vaja siis teisele mandrile kolida:)