Teinekord kohe kuidagi EI SAA SEDA BLOGIMISE VUNKI üles. Ja ega mina pole mingi erand. Blogis, mida ma, tõsi küll, regulaarselt ei jälgi, sattusin vägagi sügavmõttelisele vaatenurgale. Tsiteerin: "Mis teha, kui praktiliselt kõik, mis elus teoksil, liigitub kategooriasse “stuff you cannot write in public blog” või “stuff too boring for blogging” või “stuff suitable for blogging, but cannot be bothered to write about, because there is so much weird sh*t going on in your life”. Kui allikas huvitab, lööge tsitaat googlisse.

Jutt jumala õige. Et toimub küll, aga blogimist ei vääri, või ei kannata, või napib aega. Küll aga ei saa ma väita, et mu elus 'much weird shit' toimuks. Mkmm. Kõik kena ning normaalne. Hmmm...'normaalne' on muidugi jälle säärane laialivalguv mõiste, eks ole. Aga noh, ütleme nii, et Harmonite jaoks normaalne:-)

Viimaste värskete uudiste hulka kuulub muu hulgas fakt, et Paul on juba nädalajagu Palmisaarelt tagasi, Raketti ehitamast. Veetis kaks nädalat Kauai'l. Raske, raske on raketimehe elu. Majutus neljatärni kuurortis (ookeanivaade, mitu tuba, kaks vannituba, eralift). Tööpäev lõpeb juba varasel pealelõunal. Isegi õhtused õlled maksab tööandja kinni, rääkimata söögist ja rendiautost ja lennupiletitest. Jajah. Soovitage raketi-inseneri ametit soojalt oma elukutsevaliku-eas järeltulijatele.
p.s. Käivad kuuldused, et järgmisele kuurorti-lähetusele (2017) võetakse abikaasa kaasa:-)
Pauli fotod.

----------

Paul is back from two week work deployment from Kauai Island. Some guys have all the luck indeed...I mean some guys have their cake and get to eat it too:-)
Photos by Paul.
Sept 26/2016