UFOd, mähkmed ja maagiline mikser

 


Mõni päev kohe algab hästi, lausa heatujuliselt. Täna hommikukohvi nr. 2  rüübates lappasin uudiseid. Kõigepealt lugesin, et Ühendriikides võetakse nüüd lausa valitsuse tasemel omaks, et UFOd eksisteerivad. Kongress nimelt kuulab praegu üle UFO-ilmingute tunnistajaid, istungid on täitsa avalikult vaatamiseks üleval. Hämmastav. Sama hämmastav kui järgmine uudisnupp, millele komistasin: Cardi B oskus imikut (demovideos küll mängukaru) mähkida. Mitte et mähkmevahetus kui niisugune oleks minu jaoks erakordne või ennenägematu tegevus, ma üsna kogenud lapsehoidja muide, aga et seda protseduuri on võimalik sooritada sõrmedega, mida kaunistavad kilomeetripikkused akrüülküüned, vot see tasus küll vaatamist. Ja last but not least - mu niigi hea tuju tõusis veel kraadi võrra kõrgemale, kui „Minu Lõunamaad“ osteldes algatuseks Amazoni otsingusse Mae Lender tippisin, ja Amazon mulle raamatu asemel Magic Blenderit pakkus. No kas saab päeval paremat algust olla?!

May 19/2022                                                                                              Foto: Internet

“As long as there was coffee in the world, how bad could things be?” ― Cassandra Clare, City of Ashes

7 comments:

  1. Ma kirjutasin karumähkimisvideost tagant tõugatult kilomeetrise kommentaari ja kustutasin ära.
    See tuli veidi imelik, noh.
    "How do you wipe?"
    Küsimus mingi saate reklaamklipist.

    Ufod. Ufod ja tulnukad on niikuinii olemas. Peavad olema, jube kõle oleks muidu nii üksi ilmaruumis olla.

    ReplyDelete
  2. No ma oleks seda kilomeetrist kommentaari hea meelega lugenud... aga eks sa ise tead paremini, mida avaldad ja mida mitte :)

    Ning jaa, üksinda oleks inimkonnal kõle tõesti. Kuigi teisest küljest, mine sa tea, isekad nagu me oleme...

    ReplyDelete
  3. Mae Magic blender Lender :D Nii nunnu! Aitäh, et head tuju jagad.

    ReplyDelete
  4. a me ei ole ju üksi. Siinsamas planeedil elab terve hulk liike, kellest osa on silmnähtavalt sotsiaalsed ja suhtlevad liigid, me lihtsalt ei mõista nendega päris korralikult suhelda.

    (ja osa on natuke vähem silmnähtavalt suhtlejad, nt on minu jaoks väga erutavad teadusuudised, et taimed suhtlevad keemiliste signaalidega, teevad omadel ja võõrastel vahet, ründavad võõraid ja kaitsevad sugulasi, ja paistab, et neil on ka muus mõttes mälu, ainult et me ei saa üldse aru, kus nad seda hoiavad - üks mu tuttav inimene uuris vahepeal seda, mis taimed oma õhulõhedega teevad. sealt seda mälu paistiski.)

    ReplyDelete
  5. Jah, noh, mina ja vist ka kaamos pidasime silmas neid rohelisi mehikesi, üksiolekust rääkides :)
    Aga muidu - jaa, notsu, tuhat korda õigus sul. Taimede intelligentsist rääkides - ma mingi aeg tagasi lugesin The Hidden Life Of Trees, ja olin täiesti pahviks löödud. Kuidas puud perekondadena elavad, suhtlevad, üksteist ohtude eest hoiatavad, nõrgemaid ja nooremaid kaitsevad ja sõna otseses mõttes toidavad. Inimesele meeldib jah mõelda, et ta on looduse kroon, kuid see on pigem soovmõtlemine.

    ReplyDelete
  6. ma olen viimasel ajal meie planeedi kaasasukatest püüdnud mõelda just samas võtmes nagu rohelistest mehikestest. Sest kui me peaks võõrplaneetlastega kohtuma, pole kuigi tõenäoline, et meil nendega lihtsam suhelda on kui siinsete teiste asukatega. Kui me nendegagi siin suheldud ei saa, pole erilist lootust ka teistega.

    ReplyDelete
  7. ...et avastasid alles nüüd, et UFO-d eksisteerivad.
    See on juba väga ammu teada. Loe või Jüri Lina raamatuid.
    Praegu toimub juba pidev suhtlemine UFO-lastega (st. võõrtsivilisatsioonide esindajatega).
    Netis on lõputu hulk saite ja videosid sellest. Jälgin neid igapäevaselt, vestlus käib väga erinevatel teemadel. Oska vaid küsida.
    Kui soovid võin sulle linke jagada. Aga otsinguga leiad neid ka ise.

    ReplyDelete