Mu palveid on kuulda võetud

 


Mäletate, hiljuti kurtsin, et hotelli toateenindus ajab mu hulluks? Kujutage ette, ei läinudki kuigi palju aega mööda, kui Universum vastas mu palvele. Nimelt kuurort, kus elame, andis teada, et pakuvad keskkonnast hoolivatele külalistele võimalust igapäevasest toateenindusest (trash and towel service) loobuda. Valu ja vaeva eest (issand, nii õudne, ei saagi iga kord dushi alt tulles värskelt volditud rätikut kasutada!) antakse vastu 1000 hotelliketi boonuspunkti per majutusasutuses viibitud päev. Complete room service igal kolmandal päeval jääb muidugi alles. No otse loomulikult võtsime pakkumise vastu! Igapäevast teenust ei kasutanud nagunii, prügi viisin välja ja rätikud-vannilinad pesin ise, masin ja kuivati vannitoas ometigi olemas. Täismõõdus teenindust pruugime vaid kord nädalas, sest iga kolme päeva tagant puhtad voodilinad, no milleks? Mõistlik inimene ei visku ju rannaliivasena või muudmoodi määrdununa magamisasemele, käib enne ikka dushi alt läbi. Ühesõnaga, ma olen uue elukorraldusega väga rahul. Ja Marriotti boonuspunktid ei jookse kellelgi mööda külge maha. 

June 24/2021

“The past is a hotel. You can visit any time; enjoy the view. But you can't live there. The cost is too high.” ― B.J. Neblett, Elysian Dreams: Where the Past Meets the Present

6 comments:

  1. Mitte just teemasse, aga kuna su pildil on mu jaoks väga eksootiline loom, krabi nimelt, siis tekkis mõte, et huvitav, kas ämblikupelgurid kardavad krabisid ka? Ikkagi kaheksa jäset või nii?
    Tegu on retoorilise küsimusega, pisike lootus muidugi on, et mõni arahnofoob mööda minnes ära vastab.
    Teemasse: ma ei teadnudki, et on olemas hotelle, mille numbritoas on pesumasin. Mida kõike teada ei saa...

    ReplyDelete
  2. Pealegi krabid liiguvad ämblikele üsna sarnaselt...

    Aga mis pesumasinasse + kuivatisse puutub, siis Kauail on need enamikes väheke alla keskmise, keskmise ja kõrgema klassi hotellides igas numbritoas, niipalju kui ma aru olen saanud. Konditsioneer võib puududa, sest ookeanibriis jahutab, aga pesumasin peab olema. (Meil on toas konditsioneer kah, aga seda kasutame haruharva.)

    ReplyDelete
  3. Krabifoobia... googeldasin.
    11 Lesser-Known Animal Phobias:
    https://www.mentalfloss.com/article/574381/animal-phobias
    "Ostraconophobia, or fear of shellfish, can also manifest itself as a fear of CRABS or oysters."

    ReplyDelete
  4. Austreid võib küll karta. Vaat' kui tulevad karpide klõbinal ja tuuseldavad rahakoti tühjaks....!

    ReplyDelete
  5. kas see on trükitehniline fenomen, et õ ja ö on, aga kaunist eestikeelset š tähte pole? heaküll, vbla pigem läti, leedu v tšehhi, tegelikult. ei paneks imeks, ausaltöeldes. Ž ja Š näiteks nõuavad siingi 3 näpuliigutust. saab ka 4ga: ctrl+alt+shift+z või s, just proovisin. :)

    ReplyDelete
  6. Hmm, jaa, š tähe puudumine teeks mullegi ilmselt muret, kui üritaksin siin blogis hambad ristis keelekorretne olla. Aga ma ei ürita :)

    ReplyDelete