Miks, oh miks...


... ei ole mul tarvis vannikardinat?? Meil nimelt on mõlemas vannitoas klaasuksed, dushi ja vanni ees. Aga ma teen parasjagu pesuruumides väikest värskendustööd, ja vannilinu-käterätte-vaipu jne otsides sattusin säärastele vaimustavatele vannikardinatele. OK, hind on üsna räige, 100 dollarit, kuid ma käiksin selle summa pikemalt mõtlemata välja, eelkõige tolle musta eest, kirju lillekimbuga, meenutab Muhu tekki. Ostaks musta värvi vannilinad sinna juurde ja… oh. Remonti teha ja sisustada on jube keeruline praegusel ajal, ma ütlen. Nii palju võimalusi ja ahvatlusi, no kuidas saab mingit ühest valikut teha? Ma tahan kõike. Ja korraga. Paraku on mul ainult kaks vannituba, ning kumbki neist ei vaja kardinat. Mis elu see on, eks. (Pildid internetist.) 

September 27/2020

“I learned that you don't take dishes from the table to the dishwasher; you have to rinse them first. I think that's stupid because I don't go out in the back yard and hose off before taking a shower.” –Bill Engvall

5 comments:

  1. Mul on ülemisel korrusel dušširuum ja uudishimu ei sünni patta panna...leidsin sellelt lehelt lausa 2 kardinat, mis sobib sinna valatult. Ohkan ja panen lingi kinni.
    PS! Muhu mustriga kardin on lihtsalt imeline!!!

    ReplyDelete
  2. Cranberry, miks sa ohkad? Kas seepärast, et 100 $, või seepärast, et nad ei saada Eestisse?

    Ma hakkasin muide mõtlema, et äkki nüüd arvatakse, et ma olen miljonär või mõõdutundetu laristaja, et silma pilgutamata 100 dollarit vannikardina eest välja käiksin. Tegelikult ma ei ole ei seda ega teist. Mitte et ma vabandama või selgitama peaks siin kellelegi, eks, aga sellegipoolest olgu öeldud, et vannitubade uuenduskuur käib meil tegelikult rangel säästurezhiimil, tembituna üksikute suht hinnaliste aktsentidega. Nagu see kardin, noh, mida mul kusagile panna pole :)

    ReplyDelete
  3. Epp - valik võtab silmade eest kirjuks ja anna inimesele rohkem kui ühe asja vahele, siis läheb aju krussi. Ohkan - leidsin lisaks veel köögitarbed (industrial vintage), mis sobivad uude kööki, just sellised mida olen otsinud ja siiani ei ole leidnud ning kirsiks tordil puuduoleva lugemislambi ja seinakella. Punkt -> rohkem asju ei ole vaja.

    ReplyDelete
  4. Pilti vaadates mõtlesin, et oled hakanud postkaarte disainima :)
    Aga siis lugesin läbi loo ja leidis, et küll on lahe, kui nii võrratu valikuvõimalus! Isegi kui ise valima ei hakka ;)

    ReplyDelete
  5. See must kardin meenutas mulle esimese pilgu peale Rachel Ruychi lillemaale.
    Aga kas klaasustele temaatilisi kilekleepse ei anna paigaldada? Tellida kuskilt digiprindikojast...

    ReplyDelete