Fotojaht 25: Värviline

 

Foto 1. Jalatsipood. Santa Fe, New Mexico
Foto 2. Tänavaturg. Los Angeles, California.
Foto 3.  Koduaed. Las Cruces, New Mexico. Selle pildiga on, tõsi küll, pisut piinlik lugu. Kui kõik ausalt ära rääkida, siis esimesel suvel peale USAsse kolimist ostsin arutul hulgal suvekleite kokku. Eesti kliimas elades oli hea, kui paar korda aastaski mõne sellise selga sain panna, ilma et lõdisema oleks võtnud. Või  oot, kas mul üldse oligi toona päris suvekleite? Vot ei mäleta. New Mexicos aga kestab suur suvi garanteeritult kuus kuud, teinekord rohkemgi, ja noh, niimoodi neid hilpe kogunes. Ühel hetkel sain ise kah aru, et olen liiale läinud, kapiuksed ei käinud enam kinni. Ladusin kleidid aiamüürile ritta, tegin mälestuseks pildi, misjärel tassisin kõva kaks kolmandikku nähaolevast kraamist heategevuspoodi. 

Teised fotojahtijad on üles loetud Tegelinski juures. 

September 25/2020

“Life is about using the whole box of crayons.” – RuPaul

7 comments:

  1. Oh sa jutt, küll on kleite! Ma võtaks selle musta-valge kirju, selle vasakpoolse! Ja ma ei suuda arvata, mille järgi sa oma 1/3 valiku tegid ;)
    Ma isegi leidsin sobivad saapad kleidi juurde :D
    Tegelikult, kui aus olla, ma pole tegelikult kleidi-inimene, pigem seelikud. Sinna juurde saab alati sooja sviitri panna!

    ReplyDelete
  2. Tegelinski, ei või olla!! Meil on ühesugune maitse?! See vasakpoolne mustvalge on kogu kremplist ainuke, mis mul siiani kapis alles.

    Ma olin kah varem veendunud seeliku-inimene. Aga nüüd on hakanud kleite tekkima.

    ReplyDelete
  3. Mul jäi ka pilk kleitide peale pidama, aga mul on no nii mustlase maitse, et ennastki ehmatab...

    ReplyDelete
  4. Nojah, annan ka oma panuse kleitide huvi osas. On ainult üks töeliselt huvitav kangas, millest võiks põneva asja saada ja see on mustal põhjal mingid kollased idamaised (?) asjandused. Kas ka kleit meeldiks, seda ei oska niimoodi öelda...
    Saapad on muidugi ägedad, aga kahjuks mu lai jalg ei sobi selle klassikalise iluduse liistudega. Siis peaks oma jala mõõtude järgi tellima. Stiil sobib mulle, aga eritellimuse tegemiseks napib viitsimist.

    ReplyDelete
  5. Ma teadsin, et saapaid müüakse paaridena, aga et siin müüakse parema jala saapaid, siis tuleb ilmselt vasaku-jala-saapapood üles otsida.

    ReplyDelete
  6. Kleidid ikka ka minu pilgupüüdjad. Ma valiksin vasakult esimese kanga.

    ReplyDelete
  7. No näe, kleidid tekitasid tundeid!
    Raisakull, jaa, parema jala saapapood. Vasaku jala oma oli tol päeval kinni.
    :)

    ReplyDelete